• Фејсбук
  • линкедин
  • youtube
page_banner3

Фабрика

Синџир на снабдување

Воспоставивме сеопфатен систем на синџирот на снабдување кој опфаќа различни критични компоненти на нашиот производствен процес.Со нашиот посветен фокус на одржување на стандарди за супериорен квалитет, нашиот синџир на снабдување е дизајниран да ја оптимизира ефикасноста, да го минимизира времето на испорака и да обезбеди доверливи извори на материјали.

Нашиот синџир на снабдување започнува со прецизен избор и набавка на суровини од доверливи добавувачи кои се придржуваат до строгите мерки за контрола на квалитетот.Овие материјали потоа подлежат на темелна проверка и тестирање пред да бидат беспрекорно интегрирани во нашите производни линии.

За да обезбедиме непречено работење, стратешки воспоставивме сопствени капацитети за производство на хардвер, вклучувајќи производство на метални задни плочи, линии за производство на панели на допир, линии за производство на LCD панели и линии за склопување со дисплеј на допир.Оваа вертикална интеграција ни овозможува да имаме целосна контрола врз процесот на производство, овозможувајќи ни да одржуваме исклучителни стандарди за квалитет во секоја фаза.

Фабрика (4)
Фабрика (3)
Фабрика (1)

Понатаму, имплементиравме робусни практики за управување со синџирот на снабдување за да ја оптимизираме контролата на залихите, да ги намалиме трошоците и да ја олесниме беспрекорната координација меѓу различните одделенија.Нашата ефикасна логистичка и дистрибутивна мрежа обезбедува навремена испорака на производите до нашите клиенти, без оглед на нивната локација.

Генерално, нашиот добро воспоставен и робустен синџир на снабдување ни овозможува да испорачаме производи со висок квалитет, да одржуваме конзистентност во производството и да ги задоволиме различните потреби на нашите клиенти.Ние постојано се стремиме да ги подобриме нашите способности на синџирот на снабдување и да истражуваме иновативни стратегии за понатамошно оптимизирање на нашите операции.

Синџир на снабдување-01 (2)

Производствена линија

Нашата производна линија е опремена со сеопфатен опсег на капацитети, кои обезбедуваат ефикасни и висококвалитетни производни процеси.Имаме наменски производствени линии за различни типови на екрани на допир, вклучувајќи IR (Инфрацрвени), SAW (површински акустични бранови) и PCAP (проектирани капацитивни) технологии.Овие линии се дизајнирани да ги задоволат специфичните барања на секоја технологија на екран на допир, обезбедувајќи прецизни и сигурни перформанси.

Покрај екраните на допир, имаме и специјализирана монтажна линија за дисплеи на допир.Оваа линија вклучува напредни техники и опрема за беспрекорно интегрирање на функционалноста на допир со дисплеи со висока резолуција, што резултира со визуелно зачудувачки и респонзивни производи со дисплеј на допир.

Понатаму, имаме наменска производна линија за панели на допир, што вклучува прецизно производство на слоеви чувствителни на допир.Оваа линија обезбедува точни и доследни перформанси на панелите на допир, обезбедувајќи мазни и прецизни одговори на допир.

Дополнително, имаме производствена линија за хардвер специјално за производство на компоненти што се користат во екраните на допир, како што се табли за контролери на допир и задни рамнини.Оваа линија се фокусира на прецизно изработка и склопување на хардверски компоненти, гарантирајќи ја издржливоста и стабилноста на нашите производи со екран на допир.

Нашите сеопфатни и добро опремени производни линии ни овозможуваат ефикасно да произведуваме широк спектар на производи со екран на допир, задоволувајќи ги различните потреби на нашите клиенти и истовремено одржувајќи ги највисоките стандарди за квалитет и перформанси.

Синџир на снабдување-01 (1)

Контрола на квалитет

Контролата на квалитетот е клучен дел од нашиот процес на производство на производи со екран на допир.Ние се придржуваме до строги процедури за контрола на квалитетот за да се осигураме дека секој производ ги исполнува стандардите за висок квалитет.

Нашата контрола на квалитетот започнува со избор и набавка на суровини.Ние соработуваме со доверливи добавувачи и избираме само висококвалитетни материјали за да обезбедиме стабилност и сигурност на производот.

Во текот на производствениот процес, ние ги следиме стандардизираните оперативни процедури и процеси за да обезбедиме конзистентност и стабилност на производот.Имаме напредна производствена опрема и инструменти и користиме автоматизирани и прецизни производствени техники за да ја обезбедиме точноста на секој производ.

Нашиот тим за контрола на квалитетот е одговорен за спроведување ригорозни инспекции и тестирања, вклучително и тестирање на перформансите, тестирање на доверливост, тестирање на издржливост и многу повеќе.Ние се придржуваме до строги стандарди за квалитет и се подложуваме на евалуација и сертификација врз основа на меѓународно признати системи за управување со квалитет.

Преку ригорозна контрола на квалитетот, ние осигуруваме дека секој производ со екран на допир обезбедува исклучителни перформанси, сигурна работа и долг животен век.Ние сме фокусирани на клиентите и континуирано се стремиме кон извонредност во квалитетот за да обезбедиме сигурни решенија за нашите клиенти.

Сертификати

Нашите производи на допир се подложени на ригорозни сертификација за да се обезбеди усогласеност со меѓународните стандарди и барањата за квалитет.Нашата фабрика поседува ISO 9001, ISO 14001 и ISO 45001 сертификати, што ја покажува нашата посветеност на највисоките стандарди во управувањето со квалитетот, управувањето со животната средина и здравјето и безбедноста при работа.Овие сертификати ја потврдуваат нашата посветеност и се фокусираат на квалитетот на производот.

Покрај тоа, нашите производи се сертифицирани со FCC, CE, CB и RoHS.FCC сертификацијата обезбедува усогласеност со прописите на Федералната комисија за комуникации за радиофреквенција, гарантирајќи ја електромагнетната компатибилност и усогласеноста со безжичниот пренос.CE сертификатот е влезен билет на европскиот пазар, кој потврдува дека нашите производи ги исполнуваат европските стандарди за безбедност, здравје и животна средина.CB сертификацијата е меѓународно призната сертификација за безбедност на производите, со која се осигурува дека нашите производи се усогласени со меѓународните безбедносни стандарди.RoHS сертификатот покажува дека нашите производи се ослободени од опасни материи и ги исполнуваат еколошките барања.

Фабрика (2)

Овие сертификати ја потврдуваат нашата посветеност на квалитетот на производот, доверливоста и усогласеноста.Ние не само што се стремиме да обезбедиме исклучителни производи на допир, туку нудиме и приспособени решенија за сертификација засновани на специфични барања на клиентите.Ние разбираме дека секој клиент може да има уникатни потреби за сертификација и ние сме подготвени да ги исполниме тие потреби.