• Фејсбук
 • линкедин
 • youtube
Сертификати, контрола на квалитет, производна линија, синџир на снабдување
Отворете ги мониторите на допир со рамка
1

производ

Воведува напредна меѓународна технологија на производство и висококвалитетни суровини за керамички производи.

Интегрирани решенија

Можете исто така да прилагодите врз основа на вашите потреби.

 • Напредните производствени капацитети и искусниот тим обезбедуваат супериорен квалитет на производот.

  Квалитетно производство

  Напредните производствени капацитети и искусниот тим обезбедуваат супериорен квалитет на производот.

 • Прилагодени решенија за задоволување на единствените потреби на клиентите.

  Прилагодени решенија

  Прилагодени решенија за задоволување на единствените потреби на клиентите.

 • Доследна испорака и исклучителна услуга за градење силни, долготрајни партнерства.

  Сигурно партнерство

  Доследна испорака и исклучителна услуга за градење силни, долготрајни партнерства.

за нас
околу 4

Keenovus Co., Ltd. е водечки снабдувач на индустриски производи и решенија на допир, со фокус на иновации и прилагодување.

Гледај Повеќе