• facebook
 • linkedin
 • YouTube
faqe_banner3

Lajme

 • Çfarë është teknologjia e ekranit me prekje IR, SAW PCAP? Si të zgjidhni?

  Çfarë është teknologjia e ekranit me prekje IR, SAW PCAP? Si të zgjidhni?

  Ekranet me prekje janë bërë pjesë e jetës sonë të përditshme, duke na lejuar të ndërveprojmë me pajisjet elektronike në një mënyrë krejtësisht të re.Në këtë artikull, ne do të eksplorojmë tre lloje të teknologjive të ekranit me prekje: Teknologjia e ekranit me prekje PCAP, Teknologjia IR Infrared dhe Teknologjia SAW.Le të të gjejmë...
  Lexo më shumë
 • Keenovus ju uron 'Gëzuar Krishtlindjet'

  Keenovus ju uron 'Gëzuar Krishtlindjet'

  Lexo më shumë
 • Monitorët e ekranit me prekje me kornizë të hapur: Zgjidhje inovative të ekranit për aplikacione moderne

  Monitorët e ekranit me prekje me kornizë të hapur: Zgjidhje inovative të ekranit për aplikacione moderne

  Hyrje: Ngritja e monitorëve me ekran me prekje me kornizë të hapur Në botën gjithnjë në zhvillim të teknologjisë së ekranit, Monitorët me ekran me prekje me kornizë të hapur po shfaqen si një ndryshim i lojës.Të njohur për shkathtësinë dhe përshtatshmërinë e tyre, këta monitorë po bëhen kryesorë në sektorë të ndryshëm për shkak të avancimit të tyre...
  Lexo më shumë
 • Pse Kioskat e monitorit me prekje janë bërë gjithnjë e më të njohura?

  Pse Kioskat e monitorit me prekje janë bërë gjithnjë e më të njohura?

  Në ditët e sotme, kioskat e monitorëve me prekje të vetë-shërbimit janë bërë gjithnjë e më të njohura në dyqanet me pakicë dhe qendrat tregtare për të shitur një sërë produktesh dhe shërbimesh të tjera.Duke përdorur një monitor interaktiv me prekje, kioska redukton nevojën për të bashkëvepruar me punonjësit e dyqanit, të cilin disa klientë e shohin si një plus...
  Lexo më shumë
 • Monitor me qëndrim

  Monitor me qëndrim

  Në botën e sotme me ritme të shpejta, të kesh një hapësirë ​​pune të rehatshme dhe efikase është më e rëndësishme se kurrë.Ne e kuptojmë se mjetet e duhura mund të bëjnë një ndryshim të rëndësishëm në produktivitetin, komoditetin dhe mirëqenien tuaj të përgjithshme.Kjo është arsyeja pse ne kemi zhvilluar Monitorin Ultimate me Stand...
  Lexo më shumë
 • Ekranet me prekje industriale: Transformimi i prodhimit dhe përtej

  Ekranet me prekje industriale: Transformimi i prodhimit dhe përtej

  Ekranet me prekje industriale janë shfaqur si mjete të domosdoshme në prodhimtarinë moderne dhe në sektorë të ndryshëm industrialë, duke revolucionarizuar mënyrën e funksionimit të bizneseve dhe duke e çuar efikasitetin në lartësi të reja.Në këtë artikull, ne eksplorojmë ndikimin e rëndësishëm të ekraneve me prekje industriale dhe zgjerimin e tyre...
  Lexo më shumë
 • Postera dixhitalë të pavarur në natyrë: Ripërcaktimi i reklamimit në epokën dixhitale

  Postera dixhitalë të pavarur në natyrë: Ripërcaktimi i reklamimit në epokën dixhitale

  Në një botë të dominuar gjithnjë e më shumë nga teknologjia dixhitale, reklamimi i jashtëm ka pësuar një transformim me rritjen e posterave dixhitalë të pavarur në natyrë.Këto ekrane të avancuara po revolucionarizojnë mënyrën se si bizneset lidhen me konsumatorët në hapësirat publike, duke ofruar një dinamikë dhe...
  Lexo më shumë
 • Revolucionues i ndërveprimit të përdoruesit: Prezantimi i monitorit të ri të ekranit me prekje 17 inç

  Revolucionues i ndërveprimit të përdoruesit: Prezantimi i monitorit të ri të ekranit me prekje 17 inç

  Në një hap drejt transformimit të përvojave të përdoruesve, prodhuesi kryesor i teknologjisë InnovateTech ka zbuluar inovacionin e tij më të fundit: Monitorin e ekranit me prekje 17 inç.Kjo pajisje e fundit është e gatshme të revolucionarizojë mënyrën se si ndërveprojmë me kompjuterët, duke ofruar një ndërfaqe dinamike dhe intuitive ...
  Lexo më shumë
 • Zgjidhje në zhvillim të ekranit dhe ekranit me prekje: Rritja e ndërveprimit në çdo sferë

  Zgjidhje në zhvillim të ekranit dhe ekranit me prekje: Rritja e ndërveprimit në çdo sferë

  TechAdvancements Sot, 29 gusht 2023 - Sfera e teknologjisë është edhe një herë e gatshme të bëjë një hap të rëndësishëm përpara me risitë më të fundit në zgjidhjet e ekranit dhe ekranit me prekje.Ndërsa pajisjet bëhen më integrale në jetën tonë të përditshme, këto përparime premtojnë jo vetëm rritje të pamjes së jashtme...
  Lexo më shumë
 • Prezantimi i evolucionit të ardhshëm të monitorëve të mëdhenj me prekje

  Prezantimi i evolucionit të ardhshëm të monitorëve të mëdhenj me prekje

  Inovacioni nuk njeh kufij dhe bota e teknologjisë ka shtyrë edhe një herë zarfin me zbulimin e Monitorit revolucionar të ekranit me prekje të madhe.Kjo pajisje novatore premton të riformësojë mënyrën se si ndërveprojmë me teknologjinë, duke ofruar një nivel të paparë angazhimi dhe funksionaliteti...
  Lexo më shumë
 • Monitor i ekranit me prekje të vlerësuar me IP

  Monitor i ekranit me prekje të vlerësuar me IP

  Në një botë ku teknologjia është e integruar pa probleme në jetën tonë të përditshme, monitorët e ekranit me prekje të vlerësuar me IP janë shfaqur si një risi e rëndësishme, duke kombinuar ndërfaqet miqësore me prekjen për përdoruesit me qëndrueshmëri të fortë.Këta monitorë, të krijuar për t'i bërë ballë kushteve të ndryshme mjedisore, po gjejnë ...
  Lexo më shumë
 • Teknologjia e ekranit me prekje: Ripërcaktimi i ndërveprimit në epokën dixhitale

  Teknologjia e ekranit me prekje: Ripërcaktimi i ndërveprimit në epokën dixhitale

  Teknologjia e ekranit me prekje është shfaqur si një ndërfaqe revolucionare që po transformon mënyrën se si ne ndërveprojmë me botën dixhitale.Me një prekje ose rrëshqitje të thjeshtë, kjo teknologji intuitive është bërë pjesë integrale e jetës sonë, duke riformuar mënyrën se si komunikojmë, navigojmë dhe angazhohemi me pajisjet.Nga s...
  Lexo më shumë