• facebook
  • linkedin
  • youtube
itulau_fanua3

tala fou

O le Movable Touch Screen

I le o'o mai o Aukuso, ua fa'aalia ai le mata'i ta'uta'ua o le tausaga - le mata pa'i feavea'i.

图片2

1. Simple Geometric Design: O le faʻaaliga o loʻo i ai se mamanu mama ma faʻaonaponei faʻatasi ai ma foliga faʻataʻitaʻi, e tuʻuina atu ai se faʻataʻitaʻiga matagofie.

O le taliaina o le ute o le mamanu faʻaonaponei, o le tino autu o loʻo faʻaalia se fausaga fou geometric e pei o se galuega o faatufugaga e pei o se galuega sili ona lelei.

2. Capacitor Touch Technology: O le faʻaaliga o loʻo faʻapipiʻiina ai le faʻaogaina atoatoa o le capacitor touch process, lea e fetaui ma tekinolosi e pei o Incell ma Oncell.O lenei tekinolosi e mafai ai fesoʻotaʻiga paʻi malie ma tusitusi saʻo paʻi.

3. Charging Evolution: Faʻaaliga Malamalama Mānava

O le na'o le va'aiga o le fa'aaliga moli manava e fa'aalia ai se lagona o le atamai i le Movable Touch Screen.O lenei ata mata'utia e fa'apipi'iina ai se symphony o le malamalama, e ta'ita'ia ai le fa'agasologa o le tauina ma le matagofie.O le fa'aopoopoina lea o le moli fa'ailoga tulaga o le malosi, lea e maua ai se fa'aaliga va'aia i le mana o lo'o totoe - o se fa'amatalaga faigofie ae taua tele e taofia ai tagata fa'aoga i le matasele.

4. Fa'ailoga Fa'ailoga: O lo'o fa'aalia e le masini se fa'aaliga moli manava e fa'aalia ai le fa'agasologa o le fa'atonuina.O lo'o iai fo'i se moli fa'ailoga tulaga o le malosi e fa'aalia ai le tulaga o lo'o iai nei le mana o le masini.

5. Fata Fa'aaliga Fe'avea'i: O le fa'aaliga o lo'o fa'atasi ma se fata fa'aaliga feavea'i ua mamanuina e pei o se la'au natura bionic.E le gata ina avea o se tulaga galue ae faʻaopoopoina se elemene vaʻaia tulaga ese i le seti atoa.

6. Va'aiga Tele-Angle: O le fa'aaliga e lagolagoina le va'aiga tele-angle, fa'atagaina tagata fa'aoga e fetu'una'i le va'aiga va'ai i mea latou te fiafia i ai.O lenei mea e faʻaleleia ai le faʻaaogaina ma le mafanafana o le masini i taimi o galuega eseese.

O le taliaina o le ute o le mamanu faʻaonaponei, o le tino autu o loʻo faʻaalia se fausaga fou geometric e pei o se galuega o faatufugaga e pei o se galuega sili ona lelei.

 


Taimi meli: Aukuso-16-2023